Andere Ogen, Andere Blik.
Andere Ogen, Andere Blik. Paul van der Klei

Multitalent Nabil wil je zien: win kaarten

22 maart 2023 om 16:35 Podiumkunsten

HOUTEN Hij speelt piano, hij zingt, hij beatboxt, zet hilarische typetjes neer en is zeer gevat: Nabil. Al eerder stond de veelzijdige en talentvolle theatermaker in Aan de Slinger met zijn voorstellingen Tijdmachine en Monopoly. Vrijdag 31 maart staat de oud Wie is de Mol-kandidaat met zijn nieuwe voorstelling Absurd op het podium. Lezers van deze krant kunnen entreeekaartem winnen

Hij springt van de hak op de tak. In snelheid zou je hem eerder een stand-up comedian willen noemen, maar op een vernuftige manier weet hij zijn voorstellingen een mooie kop en een staart te geven. In zijn derde programma Absurd vraagt hij zich af of hij de normale man is in deze gekke wereld of andersom? Het wordt een avond met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

ANDERE OGEN, ANDERE BLIK

Aan de Slinger presenteert in samenwerking met zorgcentrum Het Haltna Huis, ‘van Houten&co’ en PRA Muziektheater de bijzondere muziek- en dansvoorstelling Andere Ogen, Andere Blik. Een voorstelling over daadwerkelijk gezien worden door de ander en andersom ook echt kijken naar de persoon die voor je staat. Over contact maken, op fysiek en emotioneel vlak, waar emotie en dialoog ten grondslag liggen aan het ontstaan van de beweging. Beperkt kwetsbare ouderen uit zorgcentrum het Haltna Huis in Houten, alsmede de ouderen die daar deelnemen aan de dagbesteding zijn de basis-doelgroep van dit project. Samen met een kleine groep vitale ouderen, jongeren en kinderen wordt de voorstelling tot stand gebracht. In workshops werken de professionele musici en dansers van PRA Muziektheater met hen toe naar de voorstelling. Daarbij is veel aandacht voor ontmoeting, voor kijken en luisteren, voor uitwisseling in beweging, klank en verhaal. Andere Ogen, Andere Blik ontroert en raakt je door zijn puurheid. De voorstellingen zijn op 26 en 29 maart te zien bij Aan de Slinger.

FILMS

Met maar liefst zeven beeldjes was Everything Everywhere All at Once op de 95ste editie van de Oscars de grote winnaar van de avond. De film won onder andere Beste film, Beste actrice en Beste originele scenario. Speciaal om dat te vieren is deze film aan het filmprogramma toegevoegd. Te zien op woensdag 29 maart. Verder op het programma: The Banshees of Inisherin op donderdag 23 maart. Aftersun op vrijdag 24 en zondag 26 maart. Women Talking op dinsdag 28 maart.

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl

WINACTIE

Win twee kaarten voor de voorstelling van Nabil op 31 maart. Mail uiterlijk 29 maart naar houtensnieuws@bdu.nl met ‘Nabil’ in het onderwerpveld.

advertentie
advertentie