Afbeelding
Foto: Shutterstock

Voordelen van het versturen van een brievenbuspakketje

3 november 2021 om 07:53 Partnercontent

Sinds corona worden er steeds meer producten online besteld. Pakketjes worden door heel Nederland en de rest van Europa verstuurd. Een nadeel is alleen dat de ontvanger vaak thuis moet blijven om een pakketje te ontvangen. Bij een brievenbuspakketje is dit niet meer zo. Dit is niet het enige voordeel van een brievenbuspakketje. Hieronder staat op een rij waarom je beter een brievenbuspakketje kunt versturen dan een gewoon pakket.

Bespaar veel geld

Een brievenbuspakketje past, zoals de naam zegt, door de brievenbus. Dit scheelt jou natuurlijk geld. Je kunt namelijk kleine artikelen tot 2 kg goedkoper verzenden. Het formaat is vaak maximaal 38 x 26 x 3 cm. Doordat deze pakketjes door de brievenbus passen, zijn ze goedkoper om te verzenden. Ook als bedrijf, waarin je zakelijke pakketten verstuurt, is het voordelig om voor brievenbuspakketjes te gaan. Je kunt namelijk goedkoper en sneller jouw producten verzenden. Zo kun je bij KeenDelivery de voordeligste en beste manier vinden om jouw brievenbuspakketjes naar jouw klanten te verzenden.

Verstuur jouw pakketje over de hele wereld

Wil je jouw kledingstuk naar Italië versturen? Of wil je dat jouw pakket morgen in IJsland aankomt? Dan bespaart een brievenbuspakketje jou veel geld. Veel brievenbuspakketjes worden voordeliger en sneller verzonden dan een gewoon pakket. Zo houd je meer geld over aan jouw verkochte spullen!

De ontvanger hoeft niet thuis te zijn

Bij een groter pakket moet de ontvanger thuis zijn. Hierdoor moet je vaak overleggen met de ontvanger wanneer het pakket verzonden kan worden. Doordat de brievenbus pakketten door de brievenbus passen, is dit niet meer nodig. Dit scheelt veel gedoe met ophaalpunten en pakketjes die worden teruggestuurd. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de normale pakketten!

Steviger dan een envelop

Wil je graag iets kleins maar breekbaars versturen wat ook in een envelop past? Dan kun je ook beter kiezen voor een brievenbuspakket. Een pakketje geeft natuurlijk meer stevigheid dan een envelop. Zo weet je zeker dat jouw breekbare artikel veilig op de goede bestemming aankomt.

advertentie
advertentie