Afbeelding
Utrecht

De 4 leukste winkels in Utrecht

9 juli 2021 om 12:59 Partnercontent

Het is prima wonen in Houten. Maar als je echt lekker wilt shoppen, dan kun je beter naar Utrecht gaan. Dat is immers een van de leukste winkelsteden van Nederland Je bent er zo met de auto en parkeren in Utrecht hoeft geen probleem te zijn, en dan heb je veel meer winkels tot je beschikking dan in Houten. We zetten de vier leukste winkels in Utrecht op een rijtje.

All the Luck in The World

Vintage is in! Ook is het echt iets waar je een verzamelhobby van kunt maken. Als je de juiste adresjes weet, tenminste. Daarom sturen we je naar de Zadelstraat, waar je de winkel All The Luck in The World vindt. Hier vind je vintage items en tweedehands kleding, maar ook mooie handgemaakte sieraden, designer stukken en kunst. Allerlei leuke hebbedingetjes dus.

Bierman & Bierman

Houd je van speciale biertjes? Met alle craft beer brouwers over de hele wereld is het aanbod inmiddels gigantisch, maar je moet natuurlijk nog wel een adresje vinden om die biertjes te kopen. Daarvoor kun je naar de Biltstraat. Daar zit Bierman & Bierman, dat niet alleen vanwege het ruime aanbod maar ook vanwege de naam complimenten verdient. Je kunt hier overigens ook je lege bierflesjes inleveren.

Waar

Ben jij ‘groen’ ingesteld? Loop dan zeker even langs de Lijnmarkt. Daar vind je de winkel Waar, een duurzame winkel waar het hele aanbod fairtrade, biologisch, ecologisch en/of gerecycled is. Je vindt hier allerlei leuke woonaccessoires, sierraden, boeken en ook voedsel. In de meeste gevallen is het nog betaalbaar ook. Echt zo’n winkel waar je zonder idee naar binnengaat en tóch met iets naar buiten gaat, of het nu voor jezelf is of een cadeau voor een ander.

Homestock

Richt jij je huis graag wat origineler in dan met meubels van de woonboulevard? Neem dan zeker eens een kijkje bij Homestock aan de Oudegracht. Dit is het walhalla voor zij die op zoek zijn naar iets origineels. Alles wat je hier vindt is kleurrijk, anders, origineel, innovatief en meestal ook een beetje gek. Ze hebben er verschillende stijlkamers en leuke hoekjes waar je heel veel inspiratie op kunt doen. Hoewel een interieurwinkel misschien niet standaard is voor een dagje shoppen, is de kans groot dat je hier niet zonder aankoop vertrekt.

Uiteraard is dit nog maar een greep uit alle leuke winkeltjes die je her in der in Utrecht kunt vinden. Alle reden dus om eens te gaan shoppen in winkelstad Utrecht!

advertentie
advertentie