Afbeelding
Foto door rawpixel.com form PxHere

Bereid je exclusief voor op de NIMA examens

7 april 2020 om 13:08 Partnercontent

Wens je jouw inzichten binnen de belangrijkste aspecten van de hedendaagse marketingstrategieën te optimaliseren, te beschikken over de vaardigheden om complexe strategische marketingvraagstukken om te zetten in commercieel beleid en geheid een certificaat aan je cv toe te kunnen voegen? Start vandaag nog met NIMA A marketing òf NIMA C marketing, die jou beide voorzien van diverse aspecten binnen het werkveld en zich dankzij exclusieve vraagstukken van elkaar onderscheiden, en bereid je dankzij begeleiding van enkel topdocenten voor op de NIMA examens.

NIMA Education Partner
NIMA staat voor Het Nederlandse Instituut voor Marketing en behoort tot dè hedendaagse beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Binnen het Instituut van NIMA behalen ieder jaar duizenden professionals met succes een NIMA-diploma. Dit dankzij de praktijkgerichte aanpak waarmee SRM jou op een exclusieve manier leert om de theorie binnen jouw eigen praktijkomgeving eenvoudig toe te passen. De slagingspercentages bewijzen keer op keer de toonaangevendheid van NIMA binnen de branche!

Het programma
Of je nou voor de NIMA A Marketing opleiding gaat of de NIMA C Marketing opleiding daarboven verkiest: succes is gegarandeerd. Beide opleidingen zijn praktijkgerichte studies, die verdieping in de marketing verschaffen, waardoor jij jouw kennis te allen tijde dusdanig ontwikkelt dat deze direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen werkveld en omgeving. Waar de NIMA A Marketing opleiding een totaaloverzicht van de belangrijkste aspecten uit het marketing veld biedt en je uitstekend voorbereid op de examens van de NIMA A Marketing, bestaat de NIMA C Marketing opleiding uit strategische visies en diverse inzichten op het gebied van marketing, waardoor jouw vaardigheden aanzienlijk verbeterd worden en jij zo de complexe problematiek binnen jouw werkveld doeltreffend en grondig leert te analyseren. Daarbij leer je hoe je de uitkomsten hiervan vertaalt naar een slagvaardig commercieel en strategisch marketingbeleid, blijven marketingplanningen en diverse marketinginstrumenten niet ongezien en maakt SRM te allen tijde gebruik van de meest actuele literatuur, zodat jij tijdens jou studie toegang tot een zeer moderne leeromgeving hebt.

Exclusieve voorbereiding
SRM zet enkel docenten in die beschikken over specifieke vakkennis, over ruime en actuele ervaring in het vakgebied beschikken en een goede beheersing hebben met betrekking tot didactische vaardigheden. Op een resultaatgerichte wijze begeleiden zij jou naar het NIMA-examen, zodat de kans om deze succesvol af te ronden, aanzienlijk wordt vergroot.

Toelatingseisen
Voor geen van deze opleidingen gelden specifieke vooropleidings-, of ervaringseisen. Wel is voorkennis op vergelijkbaar niveau wenselijk.

advertentie
advertentie