Afbeelding

4e DAN Taekwon-Do voor Arie Prins

3 december 2022 om 16:40 Overig

HOUTEN Taekwon-Do Academie Utrecht (TAU) is supertrots op het behalen van de 4e dangraad van hoofdleraar Arie Prins. Na een zwaar en serieus trainingstraject heeft Arie Prins (57) na bijna 8 jaar afgelopen weekend met succes het landelijke danexamen afgelegd. 

Dit examen is internationaal erkend door de Taekwon-Do wereldorganisatie en werd afgenomen door vooraanstaande meesters/ specialisten. Stijlfiguren, partner oefenvormen, breektesten, zelfverdediging en sparren kwamen allemaal aan bod tijdens het 3 uur durende examen. Vanaf 4e DAN ben je internationaal Taekwon-Do instructeur. Arie Prins die al meer dan 25 jaar bezig is met Taekwon-do volgt vele nationale en internationale trainingen en seminars en traint nog steeds bij Master Hennie Thijssen (een gerespecteerde leraar in Houten) die vanaf de jaren ‘70 Taekwon-Do beoefent en doceert. Naast student en hoofdleraar te Schalkwijk is Arie ook scheidsrechter op wedstrijden, afgelopen zomer nog op de Wereld kampioenschappen.

De lessen op de club te Schalkwijk worden mede verzorgd door officieel leraar Dominic Matthews die ook al ruim 20 jaar ervaren heeft. Taekwon-Do kan met beoefenen als sport of als verdedigingskunst ongeacht leeftijd. Proeflessen zijn altijd mogelijk in de gymzaal Kloostergaarde te Schalkwijk. Voor meer informatie zie www.tautrecht.nl.

advertentie
advertentie