Afbeelding
Sportpunt Houten

Jongeren fitness in Houten

1 november 2022 om 19:03 Overig

HOUTEN Wil jij verantwoord trainen naar meer fitheid en kracht? Vanaf dinsdag 6 december start Sportpunt Houten een pilot jongeren fitness in samenwerking met Your Personal Training! 

Een half jaar geleden ontstond het idee om te starten met jongeren fitness. Rob Stekelenburg, eigenaar van Your Personal Training, kreeg steeds meer vragen van ouders of hun kinderen niet verantwoord konden komen fitnessen. Ze zagen dat ze nog niet werden toegelaten in de fitness scholen vanwege hun leeftijd en daardoor zelf met zware gewichten aan de slag gingen. Dit kan op een jonge leeftijd snel leiden tot blessures.

In een gesprek met Sportpunt Houten werd het idee geopperd om een pilot te laten starten om jongeren verantwoord te laten fitnessen. Sportpunt Houten probeert al een langere tijd in contact te komen met jongeren om hun behoeften te peilen en zo werd er een enquête gehouden onder de jongeren in Houten.
In de enquête werd meegenomen of jongeren behoefte hadden aan fitness. Genoeg reacties kwamen binnen om een pilot te starten voor deze doelgroep.

Nu is het zover! Vanaf 6 december kunnen jongeren, samen met hun vrienden, elke dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur trainen onder begeleiding van een personal trainer. Zo werken ze verantwoord aan hun gezondheid en is het ook nog gezellig!
Wil jij meedoen? Download dan de Sportbit app en zoek op locatie naar Your Personal training. In de shop koop je de strippenkaart. Meld jij je aan voor 5 december dan maak je automatisch gebruik van de gratis inschrijfkosten.

advertentie
advertentie