Afbeelding
Green Box Houten

Opslagaanbieder Green Box in Houten feestelijk geopend

11 oktober 2022 om 12:05 Overig Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag opende Green Box Self-Storage haar 2e vestiging, aan de Vleugelboot 71 op Bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. De officiële opening werd verricht door Rosa Molenaar, loco-burgemeester van de Gemeente Houten.

Green Box verhuurt in Houten circa 250 opslagruimtes (in verschillende maten) aan particulieren en bedrijven. De opslagboxen zijn te huur vanaf €45 per maand.

Sterke vraag naar opslagruimte in Houten

Tom de Keijzer, oprichter van Green Box: “Wij hebben de opslagmarkt de afgelopen jaren nauwlettend in de gaten gehouden en zien dat er binnen Nederland nog veel plekken zijn waar veel vraag naar (tijdelijk) opslagruimte is maar er geen aanbod is van self-storage, oftewel opslagboxen. Inwoners van Houten waren vooralsnog aangewezen op Nieuwegein of Utrecht, maar dat hoeft sinds afgelopen weekend niet meer. Op een centraal gelegen plek in Houten kunnen zij nu in hun eigen woonplaats terecht voor een opslagruimte op maat! Ook voor inwoners van IJsselstein, Vianen en Culemborg is onze spiksplinternieuwe vestiging een aanwinst.”

Volledig geautomatiseerd

Anders dan gebruikelijk kunnen huurders van Green Box alles online regelen: van het bepalen van de juiste box met de opslagcalculator, het plannen van een bezichtiging tot het huren van een opslagbox. Ook de toegang tot de vestiging verloopt volledig digitaal met de Green Box App. De locaties zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, een modern toegangssysteem en verschillende anti-inbraaksystemen. Op die manier blijft het huren veilig en vertrouwd en hebben huurders het voordeel dat ze op ieder moment van de dag een opslagbox kunnen boeken en dezelfde dag al in gebruik kunnen nemen.

Meer nieuwe duurzame opslaglocaties

Tom de Keijzer: “We zien dat er nog veel verbeterd kan worden wat betreft het aanbod van kwalitatief hoogwaardige en duurzame self-storage. Wij doen er dan ook alles aan om onze vestigingen zo “green” mogelijk te maken. Dit doen wij onder andere door: volledige isolatie, geen gasverbruik, zonnenapelen, led-verlichting op sensoren en het aanplanten van een boom voor iedere nieuwe huurder. Niet voor niets heten wij dan ook “Green Box”.”

Naast onze eerste 2 vestigingen hebben we nog 3 locaties in de pijplijn voor komend jaar. Dit zijn locaties waar in onze ogen onvoldoende aanbod is van hoogwaardige- en duurzame self-storage. Wij kijken uit naar een groene toekomst in de self-storage markt!”

advertentie
advertentie