Op 24 en 25 oktober: Expedition Next Level
Op 24 en 25 oktober: Expedition Next Level Bron: Nienke Bosma

Gaaf event tijdens herfstvakantie voor het welzijn van Houtense jongeren

Overig Deel je nieuws

Op 13 september berichtte de NOS dat het aantal mentale problemen van jongeren alsmaar verder toeneemt. Dat bericht staat niet op zichzelf; bijna dagelijks bereiken dergelijke nieuwsberichten ons via de media. Tieners krijgen de afgelopen jaren veel voor hun kiezen en helaas slagen we er met elkaar onvoldoende in om hen te helpen bij de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en de sociaal emotionele vaardigheden die zij in deze tijd zó nodig hebben.

Ook in het onderwijs kunnen we de jongeren niet altijd bieden wat nodig is, hoe graag we dat ook zouden willen. Daarom organiseert Teens on Fire tijdens de schoolvakanties events voor jongeren die hen hierbij helpen. Evenementen die leuk én leerzaam zijn, zodat onze tieners zekerder worden en samen nóg meer zichzelf kunnen zijn.


In kleine groepen van tien tot twaalf kinderen volgen de jongeren twee dagen lang een programma vol energieke, ervaringsgerichte spelvormen, waarbij zij worden begeleid door twee ervaren jongerencoaches. Aan het eind van beide dagen wacht de deelnemers een unieke challenge. Tijdens de dagen wordt veel lol gemaakt en over en weer worden veel complimenten uitgedeeld. En veel nieuwe vriendschappen ontstaan.


Alle evenementen vinden plaats bij de Stayokay Utrecht-Bunnik, midden in de natuur van landgoed Rhijnauwen. Het eerstvolgende event voor leerlingen van klas 1, 2 en 3 van het Voortgezet Onderwijs is op 24 en 25 oktober. Ouders kunnen hun kind aanmelden via www.teensonfire.nl. Met de kortingscode MDRU2210 betalen zij, in plaats van €189, slechts €119 voor dit 2-daagse evenement (van 9.00 tot 17.30 uur), inclusief gezonde lunch.

Voor de redactie

Meer informatie kunt u krijgen bij Dennis Deelen (06 – 15 86 56 02) of via info@teensonfire.nl of op www.teensonfire.nl

advertentie
advertentie