Afbeelding
Jeugdpas Sport & Cultuur

Jeugdpas Sport en Cultuur 2022-2023

Overig Deel je nieuws

Jeugdpas Sport en Cultuur 2022-2023

Een nieuw schooljaar betekend ook weer de start van de Jeugdpas Sport & Cultuur. In de gemeente Houten is veel te kiezen op sport- en cultuurgebied. Maar hoe weet je wat er allemaal te doen is? En wat past er bij jou? Via de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd, door middel van korte cursussen van sport- en cultuur- aanbieders, verschillende activiteiten uitproberen. Ben jij heel creatief, super sportief of heb jij het allebei? Ontdek nu jouw talent!

Maak kennis met diverse sporten, beweegvormen en met muziek-, beeldende kunst-, dans-, en theater- lessen, zonder dat je direct lid hoeft worden. In vier of vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport of culturele activiteit. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers, leraren of kunstenaars uit Houten en omgeving. Meld je aan via: www.sportencultuurhouten.nl. Op maandag 26 september om 16.00 uur gaan de inschrijvingen open. 

Samenwerking Stichting Leergeld HoutenWilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de € 8,- deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Hoe het werk: via de www.sportencultuurhouten.nl schrijft u uw kind in voor een cursus en geeft toestemming voor het doorgeven van uw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan Stichting Leergeld Houten. Als u hiermee akkoord gaat, betaalt Leergeld de € 8,- voor u. Zo wordt uw kind gratis ingeschreven. Stichting Leergeld neemt vervolgens contact met u op. Meer informatie over deelname aan de Jeugdpas Sport & Cultuur via Stichting Leergeld staat op deze website www.leergeldhouten.nl.

advertentie
advertentie