Speelkaarten
Speelkaarten nl.freeimages.com

Bridgen bij een gezellige club?

15 augustus 2022 om 13:45 Overig

HOUTEN Al ruim 45 jaar bestaat de Bridgeclub van de Kontakt Club Houten. Iedere donderdagmiddag wordt er gekaart in de kantine van de Taurus Volleybal Hal, Kruisboog 15-17 3994 AE in Houten. ,,Kunt u bridgen en bent u op zoek naar een gezellige middagactiviteit dan is dit misschien iets voor u!”, laat Pieter Verbeek van de bridgeclub weten.

,,De Bridgeclub is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, maar er worden wel serieus 5 x 4 spellen gespeeld gedurende ca. 2,5 uur. We spelen korte competities in twee lijnen. Na vijf spelmiddagen zijn er kleine prijzen beschikbaar. De Kerstdrive en de Paasdrive zijn aparte wedstrijden. Moet u eens een middag overslaan dan heeft dat geen grote gevolgen voor uw plaats in de competitie.”

GEZELLIGE CLUB MENSEN Hoewel er serieus wordt gespeeld, is het ook een gezellige club mensen. Een groot deel van de leden blijft graag na voor de uitslag en om nog even met een consumptie na te praten.

Deelnemers betalen een bijdrage van € 2,50 per middag. ,,Bent u er een keer niet dan betaalt u ook niet. Tijdens het bridgen wordt koffie/thee geschonken door een gastvrouw. Deze gastvrouw kan nog hulp gebruiken. Wilt u niet bridgen? Dan is gastvrouw/heer misschien iets voor u.”

Het seizoen 2022-2023 start op 1 september en duurt tot en met 8 juni 2023.

Er is weer plaats voor nieuwe leden. Stuur voor verdere informatie een Whatsapp bericht naar 06-20232877 of een e-mail naar kchbridge@gmail.com.

advertentie
advertentie