Afbeelding
Onze Lieve Vrouwe Broederschap

Creativiteitsprijs 2022; Meld je nu aan en win 1.200 euro

13 mei 2022 om 15:15 Overig

HOUTEN Ook dit jaar organiseert het Onze Lieve Vrouwe Broederschap (OLVB) weer de Creativiteitsprijs voor jongeren tot 25 jaar uit de gemeente Houten. ,,We zijn op zoek naar talentvolle en creatieve jongeren. Dit kan op het gebied zijn van dans, tekenen, muziek, kunst, schrijven, ontwerp en nog veel meer. Ook dit jaar is er weer een hoofdprijs van € 1200,- en de broederschapsbeker voor de winnaar”, vertelt Jordi Versluis van het OLVB.

,,Door onze Houtense talenten voor te dragen voor de creativiteitsprijs maken ze niet alleen kans op een beker maar ook een mooi bedrag van € 1.200,- dat besteed dient te worden aan de verdere ontwikkeling van het talent. Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. De jury heeft ook de mogelijkheid om 1, 2 of hooguit 3 aanmoedigingsprijzen toe te kennen (hiervoor is € 450,- beschikbaar).”

Zaterdag 18 juni is de uitreiking van de creativiteitsprijs. De aanmeldingen dienen (per mail of post) voor 1 juni 2022 binnen te zijn. De jury ontvangt het liefste enkele voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, website of portfolio) in combinatie met een begeleidend schrijven waarin het werk en de doelen van het genomineerde talent kort beschreven worden.

VOORWAARDEN De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (jeugdigen en jongeren tot 25 jaar, woonachtig in de 4 woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert.

Voor meer informatie zie www.olvb.nl. Aanmelden kan via info@olvb.nl.

SPONSORING Een deel van deze prijs wordt bijeengebracht door Aan de Slinger. Het theater biedt lokale bedrijven en ondernemers namelijk de mogelijkheid een naamsvermelding te plaatsen op ‘de trap naar groei en ontwikkeling’. De 59 tredes hoge trap in de theaterfoyer waar jaarlijks 450.000 bezoekers elkaar ontmoeten. Voor maar € 250,- (excl. BTW) wordt vijf jaar lang een zelfgekozen trede voorzien van uw (bedrijfs)naam. Zie www.aandeslinger.nl voor deze actie.

advertentie
advertentie