Met champange wordt geproost op het Gezinshuis. Vlnr. Wim Diepeveen en Anja Reijersen van Buuren en onze burgemeester
Met champange wordt geproost op het Gezinshuis. Vlnr. Wim Diepeveen en Anja Reijersen van Buuren en onze burgemeester Irene van Valen

Gezinshuis de Grote Geer officieel geopend

25 september 2021 om 08:30 Overig

HOUTEN Op vrijdag 24 september werd Gezinshuis de Grote Geer officieel geopend. Initiatiefnemers Wim Diepeveen en Anja Reijersen van Buuren ontvingen alle gasten, felicitaties en cadeaus, waarna zoon Maurice Diepeveen het officiële gedeelte opende.

Irene van Valen

Maurice bedankte ieder voor diens komst en gaf het woord aan burgmeester Gilbert Isabella. Hij startte met het motto van Wim en Anja: ,,Wij kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de wereld van een kind. Jullie droom is uitgekomen.” Hij sprak grote waardering uit voor het harde werk, het doorzettingsvermogen en de betrokkenheid van Wim en Anja. Hij benadrukte de plek in de woonwijk en hoopt op een goede samenwerking tussen Gezinshuis en buurtbewoners. Tot slot zei hij: ,,Ik wens jullie een gezegende toekomst met veel geluk en liefde. Ik verklaar het gezinshuis voor geopend.”

STICHITING Erik Jan Visser, voorzitter van Stichting Vrienden van Gezinshuis de Grote Geer, zei met plezier te hebben bijgedragen aan de realisatie en het versterken van de sociale positie van de bewoners van het gezinshuis. Het werven van fondsen was daarbij de belangrijkste bijdrage. ,,Het leidde tot de opening van dit prachtig nieuw onderkomen. Wij blijven ondersteunend aanwezig en werven fondsen en vrienden. Hierbij houden wij vooral de jongeren die hier wonen op het oog.”

DANK Wim sloot af met dank aan God die moed en kracht schonk. Vervolgens dankte hij Anja. ,,Zonder jou had ik het niet gekund”, zei hij geëmotioneerd. Vervolgens dankte hij de kinderen voor hun geduld en besloot met het bedanken van alle betrokkenen. Tenslotte knipte Isabella de linten naar de voordeur door: ,,Het Gezinshuis is geopend.”

Wim spreekt dank uit aan zijn vrouw Anja
advertentie
advertentie