De opbrengst van de kledingactie is voor schoon water en sanitair in Ethiopië
De opbrengst van de kledingactie is voor schoon water en sanitair in Ethiopië Sam's kledingactie

Sam’s kledingactie voor doelen in Ethiopië

11 oktober 2020 om 07:22 Overig

SCHALKWIJK Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan Ethiopië voor het verkrijgen van schoon water en sanitair.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. Op zaterdag 24 oktober a.s. kunt u in ’t Goy, Schalkwijk en Odijk uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren. De precieze inleveradressen en -tijden staan vermeld op www.samskledingactie.nl. De actie wordt tevens op de diverse actielocaties met posters aangekondigd.

Sam’s Kledingactie hoopt dit jaar alleen goede herbruikbare kleding en schoenen in de zakken aan te treffen, zodat er een mooi bedrag kan worden opgehaald voor het water en sanitair-project van Cordaid.

Voor meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl

advertentie
advertentie