Dansen met letters
Dansen met letters Montessori peuteropvang

Peutergroep danst….met letters

28 augustus 2020 om 15:51 Onderwijs

HOUTEN ,,Wij hebben nog plaats voor peuters die toe zijn aan nieuwe uitdagingen. Ik heb er ervaring mee dat als kinderen de peuterleeftijd hebben bereikt zij vaak behoefte hebben aan nieuwe prikkels. Mijn peutergroep kan met de Montessorimethode een flinke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze groep peuters. En daarbij komt: wij hebben nog plaats voor een aantal kinderen.”

De locatie van de peutergroep is in de huidige locatie van de Montessorischool aan de Vikingenpoort en bestaat al 15 jaar. Omdat de groep volgens Montessori- richtlijnen werkt, dat is inspelen op de behoefte van het kind, kan deze worden gezien als kweekvijver voor een Montessori basisschool. De groep sluit echter ook aan op het reguliere basisonderwijs.

Marlous Hessing verzorgt regelmatig Dansletters voor peuters op de Montessori peutergroep. Zij neemt passende muziek mee en laat de kinderen lekker dansen en bewegen. De materialen zie zij meeneemt zijn vaak in de vorm van letters. Peuters nemen de bewegingen over, schrijven op het plein met krijt en tekenen zo de eerste letters.

Er is nog plaats op de peutergroep, neem gerust contact op als u interesse heeft. Dat kan via de mail: titia@montessorikinderopvang.nl

advertentie
advertentie