De Passion
De Passion Sabra

De Passion in Schalkwijk: ‘Je bent niet alleen’

23 maart 2023 om 08:54 Muziek

SCHALKWIJK Op zondag 2 april voert het Sabra zangkoor in de H. Michaëlkerk te Schalkwijk ‘de Passion’ op. Het thema is: ‘Je bent niet alleen.’

Het is de tweede keer dat het Sabra zangkoor de ‘Passion’ op geheel eigen wijze laat plaatsvinden. Het is een moderne vertelling van de laatste uren van Jezus, zijn lijden en
opstanding. Een samenspel van zang, muziek, een gedicht en filmfragmenten. Met medewerking van Marjolein Kool en Marsha Matton.

U bent van harte uitgenodigd om deze mooie en bijzondere uitvoering van ‘de Passion’ bij te wonen vanaf 15.00 uur, de kerk gaat open om 14.30 uur. De toegang is gratis.

De intentie van het zangkoor SABRA is om elke twee jaar een nieuwe versie van ‘de Passion’ uit te voeren. Steeds op een eigen wijze. Dit is mede dankzij de inzet van vrijwilligers en donateurs mogelijk.

Het Sabra zangkoor bestaat uit 24 leden en is verbonden aan de parochie van Schalkwijk en ‘t Goy. Het koor wordt begeleid door dirigent Frank van Gaal. De muzikale begeleiding op keyboard wordt verzorgd door Bo Frantzen. Het repertoire bestaat uit moderne Engelse- en Nederlands-talige liederen die driestemmig worden uitgevoerd.
Elke maandagavond repeteren zij van 20.00-22.00 uur in het Lucashuis, Jonkheer Ramweg 17a te Schalkwijk. Op verzoek verzorgen zij ook gastoptredens.

advertentie
advertentie