Ontvang Oekraïense vluchtelingen voor een etentje bij jou thuis
Ontvang Oekraïense vluchtelingen voor een etentje bij jou thuis Inge Pont

Eetadressen gezocht voor Oekraïners

2 december 2022 om 10:00 Maatschappelijk

HOUTEN In Nederland worden al geruime tijd Oekraïense vluchtelingen opgevangen, bij mensen thuis en ook in grotere opvanglocaties. Om hen een zorgeloze avond te bezorgen en even te kunnen ontsnappen aan een woonomgeving met weinig privacy en de oorlogsstress organiseert Stichting Eet Mee Oekraïners aan Tafel/Ukrainians For dinner. In Houten zoeken zij nu gezellige eetadressen om een keertje aan te kunnen schuiven. 

Als inwoner van Houten ontvang je dan een of meer Oekraïense vluchtelingen voor een etentje bij jou thuis. Je kookt iets lekkers voor je gasten of doet dat samen met hen. Jij ontmoet de mensen achter de verhalen in het nieuws. Voor hen is het fijn om weer even in een huiselijke setting te zijn en te kunnen praten met plaatsgenoten en kennis te kunnen maken met de Nederlandse cultuur.

MATCH OP MAAT Oekraïners Aan Tafel heeft deelnemers in het hele land en de etentjes worden zowel door gasten als eetadressen gewaardeerd met ruim een 8. Wil jij ook eetadres zijn en kennismaken met de mensen achter de verhalen in het nieuws of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via www.eetmee.nl of bel 030 - 2213498. Eet Mee maakt een match op maat en geeft tips om een etentje tot een succes te maken.

advertentie
advertentie