14 september Alzheimer Café Houten, bezoekers vooraf aanmelden

2 september 2020 om 20:59 Maatschappelijk Deel je nieuws

Voor het eerst sinds maart opent het Alzheimer Café weer haar deuren. Huisarts Valentijn Deijns is onze eerste gastspreker van dit nieuwe seizoen. Hij deelt zijn persoonlijke ervaring met dementie in zijn familie en informeert  de bezoekers over wat zij van de huisarts mogen verwachten vanaf het eerste bezoek, tot ver na de diagnose. Hij vertelt over de begeleiding van mantelzorgers en het regelen van de nodige hulp en beantwoordt vooral graag de vragen van de bezoekers.

De vrijwilligers van het Alzheimer Café Houten zijn heel blij om bezoekers weer te kunnen ontvangen! Natuurlijk vraagt de organisatie in deze tijd om aanpassingen. Wij volgen strikt de landelijke richtlijnen om op een veilige manier samen op informele wijze te kunnen praten over dementie.

Tijdelijk nieuwe locatie:
Dankzij de samenwerking met ‘van Houten&co’ beschikken we over een zaal waar we de 1,5 m afstand van bezoekers onderling kunnen waarborgen en waar geen kwetsbare ouderen wonen. Op maandag 14 september staan koffie en thee vanaf 19.00 uur voor u klaar in het Huis van Houten, Onderdoor 160, boven de bibliotheek op de eerste etage in zaal oranje.

Aanmelding vooraf is noodzaak:
Het programma start om 19.30 uur, entree is gratis, iedereen die interesse heeft in het onderwerp dementie is van harte welkom, er is plek voor maximaal 20 personen. Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden met naam en telefoonnummer bij  Wendy Werner, coördinator Alzheimer Café Houten, tel.nr.  06-41812112.

advertentie
advertentie