Flyer 2 Slag om Houten
Flyer 2 Slag om Houten Lionsclub Houten

Sla jij op 15 april ook je Slag om Houten?

7 maart 2023 om 12:20 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 15 april organiseert de Lionsclub Houten op de vijfwal in Houten hét Urban Golf evenement van Midden Nederland. De Slag om Houten, editie 2023, heeft dit jaar twee 9-holes banen die zowel in de ochtend als in de middag kunnen worden gespeeld. Er wordt gespeeld met softballen omdat we in de openbare ruimte spelen.

Naast een uitdagend parcours in de openbare ruimte die toch weer net even anders is dan voorgaande edities zal ook dit jaar weer worden gestreden om de Rietplas Wisselbokaal. Het belooft weer een leuk evenement te worden en er is gerekend om met veel deelnemers mee te kunnen doen.

De kosten voor deelname zijn - te opzichte van voorgaande jaren - omlaag gebracht om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om deel te nemen. Per persoon zijn de deelname kosten 35 Euro. 

Opgave kan via de website van de Lionsclub Houten (https://houten.lions.nl). Daarnaast is het mogelijk om als gezin mee te doen, waarbij de kosten per gezin 70 Euro bedragen. Na afloop van het event vindt de prijsuitreiking plaats in in OBS Het Ridderspoor.

De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de Stichting Activiteitenfonds Lionsclub Houten. Hiermee worden met name kleinere en grotere goede doelen in en om Houten gesteund.

Flyer 1 Slag om Houten
advertentie
advertentie