Afbeelding
foto van feestavond

Lets dance!, fundraising party Rotary Club Houten Castellum, danst € 2.800,= bij elkaar voor Jongeren Centrum Enter.

13 februari 2023 om 15:18 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 11 februari organiseerde Rotary Club Houten Castellum hun Fundraising Party, Lets Dance!, in en voor Jongeren Centrum Enter. Voor deze eerste editie hadden maar liefst 150 bezoekers een kaartje gekocht. Na een warm welkom met een glaasje overheerlijke Schalkwijkse perencider, kon op de klanken van DJ Dean, het luie zweet eraf gedanst worden met muziek uit de jaren 80 en 90. Dit smaakt naar meer dus zal er in het najaar een tweede editie volgen!

Naast de € 1.800,= uit de kaartverkoop legt Rotary Club Houten Castellum nog eens € 1.000,= extra bij. Het totaal bedrag van € 2.800,= wordt ingezet voor de verduurzaming van de lichtinstallatie van het jongerencentrum.

Rotary Club Houten Castellum draag Jongeren Centrum Enter een warm hart toe. Het club-thema van RCHC is: jeugd/kind in ontwikkeling, en JCE sluit daar wat dat aan gaat naadloos op aan.

RCHC vindt het heel belangrijk dat JCE blijft bestaan en daarom steunen wij JCE in woord en daad.

Vorige jaar heeft RCHC met een paar klusdagen de kleine zaal en de keuken aangepakt. Naast het nodige schilderwerk is er een fornuis en afzuigkap geschonken. Dit jaar hebben we weer een paar andere ruimtes aangepakt en met de opbrengst van het feest kan dan nu de lichtinstallatie aangepakt worden.

advertentie
advertentie