Afbeelding
Eigen logo

Belastingaangifte inkomstenbelasting bij het Info Spreekuur Houten

7 februari 2023 om 13:51 Lokaal Deel je nieuws

Ook dit jaar verzorgt het Infospreekuur Houten vanaf begin maart weer de gratis belastingaangifte IB2022 voor mensen die hier hulp bij nodig hebben of moeite hebben met de digitale aangifte.

U kunt vanaf heden op onze inloopspreekuren, te weten woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur bellen naar 06 38926903 of naar 030-6382526 om direct een afspraak te maken. Inspreken op de voicemail kan op willekeurige tijden en als u uw telefoonnummer duidelijk vermeldt belt men u terug.

De medewerkers van het Infospreekuur plannen dan samen met u de afspraak in en sturen u tevens een bevestigingsbrief met daarin vermeld welke documenten u mee moet nemen.

Heeft u en/of uw partner nog geen DIGID met SMS verificatie of DIGID-app, dan moet de verificatie voor beiden eerst aangevraagd worden. Als u dat zelf niet lukt, kunt u op bovengenoemde tijden eventueel met uw partner of diens DIGID langs komen op het inloopspreekuur op het gemeentehuis te Houten. De verificatie voor beiden wordt dan naar uw wens b.v. op één mobiel telefoonnummer gezet.

Ook als geen zogeheten ‘Aangiftebrief’ heeft ontvangen, b.v. omdat uw inkomen erg laag is, dan raden wij u toch aan een proefaangifte te doen om na te gaan of u wellicht geld terug kunt krijgen. Dit gebeurt namelijk vaker dan men denkt, vooral als u bij een laag inkomen aftrekbare zorgkosten heeft.

Info Spreekuur Houten: Onafhankelijk, vertrouwelijk en kosteloos advies over sociale zaken en persoonlijke financiën, assistentie bij het invullen van formulieren en bellen/schrijven met instanties.

advertentie
advertentie