Eddie Heerings van Eddie Beweegt
Eddie Heerings van Eddie Beweegt 'van Houten&co'

Wandelfit is van start gegaan!

11 maart 2022 om 11:41 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 9 maart was het zover, de eerst Wandelfit is gestart. Wandelfit is één van de projecten die ontstaan zijn uit het Sportakkoord van Houten, dankzij een mooie samenwerking tussen ‘van Houten&co’, Eddie Beweegt, de gemeente Houten en Sportpunt Houten.


Bij de aftrap waren maar liefst 21 vrouwen aanwezig. Wandeltrainer Eddie Heerings begon de training na de aftrap van wethouder Kees van Dalen. Beiden benadrukten nog eens dat wandelen je tot op hoge leeftijd fit kan houden. En iedereen kan meedoen.


In het eerste uur leerde men elkaar kennen, er werd een stukje techniektraining gedaan, verschillende tempo’s gelopen en het brein werd getraind werd. De training werd met de hele groep afgesloten met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij in de koffiehoek in de bibliotheek aan het Onderdoor om de start te vieren.

Eerste serie Wandelfit
De eerste serie van Wandelfit loopt tot en met 18 mei. Bij voldoende belangstelling volgen meer series. Je kunt nog aansluiten, maar vol is vol. Je wordt dan op de lijst voor de volgende serie geplaatst.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Om meer te bewegen en sociale contacten op te doen? De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl en meld je aan!

advertentie
advertentie