Digitale fietskaart kunstfietsdagen
Digitale fietskaart kunstfietsdagen Grafische vormgeving Het Vonkt

Digitale kunstkaart helpt bezoekers van de Kunstfietsdagen

2 september 2021 om 08:55 Lokaal Deel je nieuws

De voorbereidingen voor de Kunstfietsdagen van 18 en 19 september zijn in volle gang. De kunstenaars van Kunst om de Hoek (KODH) kijken er naar uit om belangstellenden te ontmoeten. 

Kunstkaart

Op de website van KODH is een digitale kunstkaart opgenomen met de expositielocaties. Er is informatie over de deelnemende kunstenaars en de gastexposanten. 

Het is mogelijk om op de site van KODH zelf een fietsroute samen te stellen. U kunt op uw gemak een lijst samenstellen van de kunst en kunstenaars die u wilt bezoeken, waarna alleen de locaties van de gekozen kunstenaars op de kaart zichtbaar zijn. Zo is op eenvoudige wijze een eigen route uit te stippelen. De kunstkaart is geschikt voor gebruik op de PC en de smartphone.

Samen fietsen
Vindt u het leuk om samen met anderen in een groep te fietsen onder begeleiding van een gids, dan kunt een keuze maken uit vier verschillende kunstfietsroutes. Drie routes starten bij Theater aan de Slinger en een route start bij Piazza, Castellum.  Wie mee wil fietsen wordt daar op 18 of 19 september om 12.30 uur of 15.00 uur verwacht. De routes leiden niet alleen langs ateliers maar ook langs een aantal kunstwerken die in de openbare ruimte staan. 

De digiale kaart en de routes zijn vanaf zaterdag 4 september te zien en te downloaden vanaf de website kodh.nl

advertentie
advertentie