Informatiebijeenkomsten U-Flex op het Eiland van Schalkwijk

5 februari 2019 om 11:30 lokaal

SCHALKWIJK Eind maart 2019 introduceert vervoerder U-OV op het Eiland van Schalkwijk een nieuwe vorm van flexibel openbaar vervoer: U-Flex. Op 7 en 12 februari organiseren U-OV, de provincie Utrecht en de gemeente Houten voor inwoners van het Eiland van Schalkwijk twee informatiebijeenkomsten over deze verandering in het aanbod van openbaar vervoer.

U-Flex is een bus op afroep, die rijdt waar en wanneer reizigers willen reizen, in plaats van een buséén keer per uur via een vaste route. Reizigers kunnen U-Flex reserveren via een app of telefonisch. U-Flex vervangt de bestaande buslijnen en biedt ook vervoer naar plekken waar nu nog geen openbaar vervoer rijdt. U-Flex is een proef van vervoerder U-OV in samenwerking met de provincie Utrecht en de gemeente Houten.

Op de informatiebijeenkomsten krijgen bezoekers antwoord op vragen als: hoe werkt het systeem? Wat betekent het voor uw reis? Hoe kunt u reserveren en betalen? Daarnaast geeft de gemeente informatie over het verkeersbesluit over extra bushaltes voor U-Flex.

Bijeenkomst 't Goy 7 februari 2019 Dorpshuis De Ploeg, Beusichemseweg 51-53, 't Goy

Bijeenkomst Schalkwijk 12 februari 2019, Cultureel Centrum De Wiese, De Wiese 2, Schalkwijk


Programma:
19:30 – 20:00 Inloop, mogelijkheid om vragen te stellen over het verkeersbesluit
20:00 – 20:20 Presentatie U-Flex door de provincie Utrecht en U-OV
20:20 – 20:45 Mogelijkheid om vragen te stellen over U-Flex

Meer informatie over U-Flex vindt u op www.u-ov.info/reizen/u-flex

advertentie
advertentie