Afbeelding
Koen Laureij

Moeder en baby met auto te water langs Rondweg

5 september 2018 om 20:59 lokaal

HOUTEN Op de Rondweg in Houten zijn rond 16:45 uur drie auto's bij een aanrijding betrokken geraakt. Een van de voertuigen raakte te water. In die auto zat een moeder met een kindje van zeven maanden oud. Ze kon het kindje zelf los maken en via het raam uit de auto krijgen. Omstanders gingen te water om het kind aan te pakken en de moeder te helpen uit de auto te komen. Op de kant werd ze opgevangen door omstanders. Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De twee andere auto's botsten frontaal op elkaar. Een van de bestuurders liep daardoor lichte verwondingen op aan zijn hand, maar beide bestuurders hoefden niet naar het ziekenhuis.

De auto die uiteindelijk te water raakte wilde de Rondweg op draaien. De blauw auto reed op de Rondweg en werd over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg.

De politie kreeg assistentie van een politieheli die beelden maakte vanuit de lucht. De helikopter landde in de buurt om het beeldmateriaal over te dragen aan de plaatselijke politie.  

Afbeelding
advertentie
advertentie