Mathieu Cox
Mathieu Cox VVD Houten

Iedereen Sterker

4 december 2019 om 06:51 Column

Het is alweer december: Black Friday achter de rug en bijna weer tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Vaak horen we wat er allemaal niet goed gaat, worden meningen verkondigd als feiten en staan mensen soms lijnrecht tegenover elkaar. En dit terwijl we één van de gelukkigste landen van de wereld zijn.

Ook in Houten wordt gemopperd over vele ongemakken. Wat ik afgelopen jaren echter heb ervaren, is dat veel zaken in Houten vrij goed geregeld zijn. Dit geldt des te meer als ik het vergelijk met wat ik zie in de wereld om ons heen. Zo zijn in Houten dit jaar weer meer mensen aan het werk gekomen. Kunnen we gebruikmaken van goede voorzieningen als het theater, vele scholen, de alom bekende fietsinfrastructuur en zelfs de keuze uit twee stations. Onze leef- en woonomgeving wordt dan ook goed gewaardeerd. Laten we daarom meer genieten van de dingen om ons heen.

Natuurlijk kan het altijd beter. Grotendeels hebben we dat zelf in de hand. We hoeven hiervoor niet altijd naar de gemeente te kijken. We zijn in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor een fijne en mooie samenleving. Door je verantwoordelijkheid hierin te nemen, kunnen we Houten nog beter maken.

Laten we daar alvast mee beginnen in de laatste paar weekjes van dit jaar. Voor nu wens ik alle lezers alvast fijne dagen toe!

Mathieu Cox, commissielid VVD Houten

advertentie
advertentie