Knotten aan het Neereind
Knotten aan het Neereind Jaap ten Boer

Knotten aan het Neereind in Schalkwijk

8 december 2022 om 18:49 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 17 december 2022 wordt er weer geknot door de knotgroep van de Milieuwerkgroep Houten. Na 5 jaar gaan we weer eens een hele dag wilgen knotten achter de boerderij van Jos Scholman, Neereind 37 te Schalkwijk (dikke hout kan meegenomen worden) en bij de fam. Dibbits aan het inundatiekanaal (geen hout meenemen).

Vrijwilligers kunnen zich zaterdag vanaf 09.30 uur melden. Er staan knot/routeborden. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem ook zelf wat te eten en te drinken mee. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar je kunt ook eigen materiaal meenemen. Het terrein is erg drassig/nat, draag daarom schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: j.tenboer@kpnmail.nl.

Route:  

De locatie is per fiets en auto als volgt te bereiken: Houten richting Schalkwijk, brug over’t Amsterdam-Rijnkanaal over; linksaf Kanaaldijk Zuid; na 800 mtr. linksaf de Trip; op rotonde richting Tull en’t Waal, direct na oversteken Schalkwijkse Wetering rechtsaf het Neereind op; locatie is aan het einde van die weg.  Er staan borden om de locatie aan te geven en voor het parkeren.  

advertentie
advertentie