Koffieplus voor senioren: powerwalking

27 mei 2022 om 14:58 Overig Deel je nieuws

Donderdag 9 juni staat de maandelijkse Koffieplus bijeenkomst voor de deur! Deze maand gaan we powerwalken met BeeWeet. Powerwalking is lopen op een stevig tempo, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Door de natuurlijke manier van bewegen is de kans op blessures heel klein. Ideaal voor ouderen dus! Maak kennis met trainster Babette Galjart en ontdek of deze sport iets voor jou is.

KOFFIEPLUS Elke maand organiseert Sportpunt Houten een Koffieplus activiteit om de 50+ doelgroep bekend te maken met het aanbod wat er in Houten is. Op de tweede donderdag van de maand kunnen deelnemers kennis maken met het aanbod onder het genot van een kopje koffie. Ben je benieuwd? Neem dan contact op met Sjouke voor meer informatie.

INFO De Koffieplus voor Senioren is donderdag 9 juni van 10.30 – 11.30. Deelname is gratis. Voor deze Koffieplus heeft u geen materialen nodig, alleen goede sport- of wandelschoenen. We gaan van start voor Theater de Slinger. Zijn er vragen of wil je graag deelnemen? Neem dan contact op met Sjouke van den Berg, sjouke@sportpunthouten.nl of bel 06-48698134.

advertentie
advertentie