Afbeelding

Bloeiend in beweging

20 mei 2022 om 13:06 Overig Deel je nieuws

Kom tot bloei en kom in beweging. Op zondag 29 mei bloeit Het Rond weer op met een leuk evenement in het centrum. Ook de sport bloeit weer op na een moeilijke periode. Een mooi moment om dat aan elkaar te koppelen! De sportaanbieders laten graag zien hoe leuk het is om weer in beweging te komen door middel van een fietsroute langs verschillende sportlocaties.  

Sportpunt Houten organiseert met maar liefst 23 sportaanbieders een Sportpromotie Fietsroute op zondag 29 mei. Het start en eindpunt van de fietsroute bevinden zich op de gezellige Bloemetjesmarkt op Het Rond. Verschillende sportlocaties zullen worden bezocht en daar is de mogelijkheid om binnen rond te kijken en vrijblijvend  geïnformeerd te worden over alle sport en beweegmogelijkheden. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een gezonde leefstijl, maar in het beweeggedrag is dat nog lang niet altijd terug te zien. Daarom neemt het team van Sportpunt Houten iedereen graag mee langs alle mooie sport- en beweeglocaties in Houten om te laten zien hoe mooi, goed en leuk sport en bewegen kan zijn. 

De Sportpromotie Fietsroute zal van start gaan om 10.45 uur vanaf de markt op Het Rond. De medewerkers van Sportpunt Houten zullen meefietsen om onderweg extra informatie te geven over sport en bewegen en om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij ook mee naar binnen bij sportaanbieders om daar de weg te wijzen.

Fietsen jullie mee? Meld je dan aan via de website van Sportpunt Houten. (sportpunthouten.nl/fietsroute) Wie de route helemaal afmaakt en zich meld bij het eindpunt kan mooie prijzen winnen zoals bijvoorbeeld een gezond boodschappenpakket. Meedoen dus! Het is ook mogelijk om op eigen initiatief de route te fietsen. Er zullen routekaartjes beschikbaar zijn. Meld je hiervoor bij de marktkraam van Sportpunt Houten op het Rond.

advertentie
advertentie