Afbeelding
Sportief netwerken

Nieuw: sportief netwerken voor ondernemende vrouwen

25 januari 2022 om 13:55 Zakelijk

HOUTEN Vanaf donderdag 3 februari aanstaande start een sportieve netwerkclub voor ondernemende dames uit Houten en omgeving. Je hoeft geen ondernemer te zijn om aan te sluiten. Het mag wel. Iedereen is van harte welkom. Of je nu een leuke baan hebt of je wil graag ondernemer worden. Je komt op een laagdrempelige en sportieve manier in contact met gelijkgestemden.

De trainingen worden gegeven middenin Houten. In de nieuwe studio van Sporty Company. Mariska van den Bosch is zelf ondernemer en personal trainer. Zij geeft deze ‘small group’ training. Het idee erachter is dat je sport en netwerken kunt combineren op een leuke manier. En dat je elkaar kunt versterken.

De training start om 9.00 uur. Je kunt kiezen uit een abonnement of een 10-rittenkaart van € 99,- per 10 keer. Geen training is hetzelfde. De ene week is het krachttraining, afgewisseld met kickboksen of bijvoorbeeld Zumba. Je traint al je spiergroepen in één training. Na de training is ruimte om een kop koffie met elkaar te drinken. Wil jij je dag vol energie en inspiratie starten? Meld je dan aan via de mail sportycompany@mail.com.

advertentie
advertentie