Samen fietsende senioren
Samen fietsende senioren Beeldbank Doortrappen

Koffieplus voor Senioren: vrolijk, gezond en fit blijven doortrappen?

1 november 2021 om 10:28 Sport Deel je nieuws

Niemand is te oud om te leren! Wil je lang, gezond en veilig blijven doortrappen, kom dan nu naar de fiets informatieochtend op dinsdag 9 november.

Een ochtend vol met heldere informatie, tips en activiteiten wat helpt om u langer op de fiets te blijven. Word bewust van hoe fit u bent op de fiets doormiddel van simpele aanpassingen direct in de praktijk te brengen. Ook met elkaar in gesprek gaan over fietsen en ouders worden, dat motiveert. 

Doe mee en meld u aan!
Dag & tijd: Dinsdag 9 november 2021, van 10.00 uur – 12.00 uur.             
Locatie: Wijkcentrum Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten
Kosten: Gratis

Voor wie?
Niemand is te oud om te leren! De fietsochtend is bedoeld voor iedereen die graag fietst en nog lang wil blijven fietsen - of juist voor diegene die weer graag meer wil fietsen. Neem gerust ook je buurvrouw/-man, familielid of vrienden mee. Iedereen is welkom. Samen maken we er een gezellige ochtend van.

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: sjouke@sportpunthouten.nl. U ontvangt een bevestiging voor deelname aan de dag. Om 10.00 uur staat de koffie klaar!

Doortrappen in Houten 
De fietsinformatie ochtend maakt deel uit van het programma Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e. Ook Houten is een Doortrapgemeente en organiseert de komende maanden verschillende activiteiten voor fietsende senioren. De Doortapactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht.   

advertentie
advertentie