The Dome/Handbal Houten - Herpertz Bevo HC HS2 Hanna Koops

The Dome/Handbal Houten blijft ongeslagen

18 oktober 2021 om 08:50 Overig

HOUTEN Een sfeervolle Dome was het strijdtoneel voor de confrontatie met de nummer drie van de Eredivisie: Herpertz Bevo HC HS2. Er was een mooie opkomst van de spelers, de muziek was gezellig en het aanwezige publiek genoot met volle teugen mede dankzij een bekend figuur uit de Houtense handbalwereld. Ook de aanwezigheid van Kees van Dalen, wethouder van sport, geeft aan dat The Dome/Handbal Houten goed bezig is.

Evenals vorige wedstrijd duurde het even voordat de heren op stoom kwamen maar ook nu weer stond er in de eerste helft weer een prima verdediging met daarachter een prima keepende sluitpost. Was het vorige week Bjorn Brachten die een uitstekende partij keepte dit keer was het Tim Klinkenberg die excelleerde op de doellijn en was het niet nodig om Bjorn in te zetten. Omdat er toch ook weer relatief veel kansen gemist werden was het bij rust, ondanks drie goals op rij van de goede spelende Jasper Peters, slechts 14-10.

Direct na de pauze ging Houten er vandoor: er werd binnen tien minuten een gat geslagen van zeven goals! De goed op dreef zijnde Dennis Vesters steunde zijn medespelers (die er ook lustig op los scoorden) met in totaal twaalf doelpunten. De verdediging kreeg echter veel doelpunten tegen en ondanks dat de gasten uit Panningen terug kwamen tot op twee punten kwam de overwinning geen seconde in gevaar. Even de teugels weer aanspannen en het verschil werd uiteindelijk weer zeven: eindstand 33-26. Zo eindigde ook de vijfde wedstrijd van onze mannen in een duidelijke en zeer verdiende zege. Het gezellige avondje Houten werd voorgezet in de kantine!

Doelpuntenmakers dit keer: Dennis Vesters 12 (waarvan 4 strafworpen), Rogier Teeuwissen 5, Jasper Peters 5, Ruben de Bok 4, Soufian ( Zoef ) Rhouma 2, Nils Idema 2, Boy van Eijk 2 en Milo Bos 1.