Romee van Velzen, Fladdertje, Sophie de Wit en Marie-Loe Voskuilen in actie voor Stichting Leergeld
Romee van Velzen, Fladdertje, Sophie de Wit en Marie-Loe Voskuilen in actie voor Stichting Leergeld Rene van den Brandt

Profile laat Houtense kinderen Fladderen

12 oktober 2021 om 12:45 Overig

HOUTEN Zaterdag konden klanten bij Profile Houten, naast andere acties, voor slechts zes euro hun auto laten wassen aan de Lange Schaft 20 in Houten (Meer geven mocht natuurlijk ook). De volledige opbrengst van deze dag is aan Stichting Leergeld Houten geschonken. Van 10.00 tot 14.00 uur was er van alles te beleven bij initiatiefnemer Profile Houten. 

Door Rina Knopper

Om 11.00 uur opende de Fladderburgemeester samen met Fladdertje deze vrolijke dag. Ook Stichting Leergeld was aanwezig. Onder het genot van heerlijke koffie en of een broodje knakworst konden klanten ook een persoonlijk bandenadvies krijgen en een kijkje op de bandenzolder nemen. 

Stichting Leergeld helpt kinderen als er thuis te weinig geld is. Dit doen zij onder andere door het betalen van sport-, muziek-, en danslessen, een fiets of laptop voor kinderen van ouders voor wie dit financieel niet haalbaar is. Ook verstrekt de Stichting gratis menstruatieproducten. Meedoen aan Fladderen kan worden betaald, het is onderdeel van het programma. Leergeld regelt dit in Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Tull en ’t Waal.

Profile Houten zamelt geld in ten behoeve van Stichting Leergeld om kinderen toch een echt vakantiegevoel te geven. Deze kinderen kunnen zo toch deelnemen aan het driedaagse Fladderfestijn 2022.

advertentie
advertentie