Afbeelding
barista De Dominee

Burgemeester Houten opent Barista de Dominee in Schalkwijk officieel

17 september 2021 om 11:53 Zakelijk

SCHALKWIJK Op zaterdag 18 september opent burgemeester Gilbert Isabella officieel Barista de Dominee in Schalkwijk. Rond de klok van 10.00 zal hij, met zijn partner, als nieuw(st)e bewoners van Schalkwijk als eerste een unieke cappuccino printen. Daarna kan iedere bezoeker een selfie of foto op het cappuccino-schuim laten printen.

Hoewel de koffie- en cadeauwinkel aan de Provincialeweg 7 in Schalkwijk al enkele maanden geopend is, lieten de coronamaatregelen weinig ruimte voor een officiële opening. Nu daar meer ruimte voor is, is de hele maand september uitgeroepen tot openingsmaand.

Iedere zaterdag van deze openingsmaand is er een unieke actie.

Zaterdag 18 september kunnen klanten tussen 10.00-15.30 hun cappuccino persoonlijk maken met een eigen logo, selfie of foto. De cappuccino wordt vers bereidt door de barista, waarna er door een cappuccino-printer een miniem koffielaagje op het schuim wordt geprint. Daarbij is het mogelijk elk willekeurig afbeelding te gebruiken.

Barista, tevens dominee, Duurt Vonck: We hebben heel snel onze plek in Schalkwijk gevonden de afgelopen maanden. We vinden het dan ook ontzettend leuk onze burgemeester op deze manier als nieuw(st)e bewoner van het prachtige Schalkwijk te verwelkomen.

Afbeelding
advertentie
advertentie