Afbeelding
eigen foto

Passie voor kunstgeschiedenis? Van Griekse Oudheid tot heden

13 september 2021 om 14:00 Kunst & cultuur

HOUTEN In Houten bruist het weer! Dit najaar kan men zich nog meer onderdompelen in kunst en cultuur. Kunsthistorica Wieke van de Sande komt als docente van landelijk instituut de Vrije Academie, colleges kunstgeschiedenis geven. Deze vinden plaats in het Theater aan de Slinger, het culturele hart van Houten.

MONA LISA Van de Sande neemt de deelnemers mee van de Griekse oudheid tot de Mona Lisa. Ze vertelt alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei. ,,Onze docente deelt haar kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten. Na afloop ziet u verbanden, herkent u periodes en heeft u kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis”, aldus de Academie. 

Inschrijven voor de tiendelige collegereeks die start op vrijdag 24 september kan via www.vrijeacademie.nl/Houten. 

KORTING Tot en met 12 september krijgt men 10% korting met de code VA10. 

De Vrije Academie (1990) is het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk, in de zaal, online en via on-demand video’s. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken.

advertentie
advertentie