Eigenaar van OVKB, Olga van Koningsbrugge: ,,Dansen is voor iedereen." Docent Daphne vult aan: ,,De zon schijnt, niet alleen in het licht, maar ook bij OVKB."
Eigenaar van OVKB, Olga van Koningsbrugge: ,,Dansen is voor iedereen." Docent Daphne vult aan: ,,De zon schijnt, niet alleen in het licht, maar ook bij OVKB." Agnes Laurens

Stralend weer zorgt voor drukbezochte activiteitenmarkt Houten

5 september 2021 om 10:01 Evenementen

HOUTEN De activiteitenmarkt op Het Rond in Houten werd goed bezocht. Het weer zorgde voor een geweldige uitstraling waardoor het goed toeven was tussen de kraampjes door.

Heerlijk rondstruinen bij de stands om de juiste informatie te krijgen van de vereniging naar keuze. Veel organisaties presenteerden zich om meer leden te kunnen verwelkomen, te laten zien wie ze zijn en wat ze doen. En voor wie honger kreeg van de vele nuttige informatie, waren overheerlijke wafels beschikbaar. Al met al: een bijzonder geslaagde activiteitenmarkt. 

Archeologische Werkgroep Leen de Keijzer in Houten is 54 jaar jong en werkt in het hele gebied van Houten.
,,Wij hebben verschillende soorten boten. Je kunt meedoen van jongst af aan", legt Famke Weeda van Vereniging Jan Pieterszoon Coengroep uit.
Freerun-docent Cyriel Gerrits: ,,Ik vind het leuk om te doen. Je kunt gewoon doen wat je wilt, van salto's tot snel ergens zijn."
De voorstelling 'Hoe zit dat?' van Theatergroep Splinter geeft weer wat er in hoofden van andere omgaat.
Onder meer dankzij het weer was het druk tijdens de activiteitenmarkt op Het Rond.
advertentie
advertentie