Afbeelding
Steunpunt Mantelzorg Houten

Voorstelling ‘Lastige ouders’ in wijkcentrum Schoneveld Houten

8 september 2021 om 18:00 Zorg

HOUTEN Steunpunt Mantelzorg Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’ vertoont op maandagavond 27 september van 20.00 tot 21.30 uur de voorstelling Lastige Ouders op een groot scherm in de centrale hal van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Het is ook mogelijk om deze voorstelling thuis te streamen.

In Lastige Ouders nemen actrice Marike van Weelden en theatermaker Pieter Tiddens je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.

Lastige Ouders is een familievoorstelling (vanaf acht jaar) bedoeld voor ouders, broers, zussen en familieleden van gehandicapte kinderen. Maar professionals in de hulpverlening en gehandicaptenzorg zijn van ook harte welkom. Na de voorstelling is er een nagesprek waarin de spelers in gesprek gaan met het publiek. De acteurs zullen in Schoneveld aanwezig zijn voor de nabespreking met het publiek. Kijk je thuis mee? Dan kun je jouw vragen en opmerkingen via de chat delen met hen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze voorstelling. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: www.vanhoutenenco.nl/voorstelling-lastige-ouders

Voor meer informatie over de voorstelling of over Steunpunt Mantelzorg Houten kun je contact opnemen met Marinda Rodas, m.rodas@vanhoutenenco.nl of 030-7001500.

advertentie
advertentie