Afbeelding
van Houten&co

Join us start twee nieuwe groepen in Houten voor jongeren die moeite hebben contact te maken

27 augustus 2021 om 19:25 Maatschappelijk

HOUTEN Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Wegens succes starten er in Houten twee nieuwe groepen in oktober. Eén voor jongeren van 12 tot 18 jaar en één voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar bij jongerencentrum Enter. 

Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders (de jongerenwerkers van ‘van Houten&co’) aanwezig, die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Neem dan eens een kijkje op www.join-us.nu. Hier vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen. Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via de website. Neem voor meer informatie over de Houtense Join us-groepen contact op met het Jongerenwerk, onderdeel van ‘van Houten&co’, via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl of 06-86822542.

advertentie
advertentie