Afbeelding
Archief BDUMedia

Workshop “Oog voor (on)veiligheid”

26 augustus 2021 om 07:06 Overig

HOUTEN Het valt op als je Houten binnenrijdt: de lichtkrant met „Let op, inbrekers actief!“ Of: „Voorkom autokraak“. Op Facebook melden mensen dat het stuur uit hun auto gestolen is en vaak levert dat reacties van lotgenoten op. Het is duidelijk: criminelen slaan Houten niet over!

Is daar iets tegen te doen? Natuurlijk kun je extra alarminstallaties aanbrengen in je huis of auto, maar zou het niet nog mooier zijn als je misschien kunt voorkomen, dat iemand een misdrijf pleegt? Op woensdag 6 oktober van 19.00-21.00 uur organiseert ‘van Houten&co’ in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld een verrassend interactieve workshop waar je nog vaak aan terug zult denken. Én die kan bijdragen om Houten weer een stukje veiliger te maken. De kosten bedragen slechts € 3,00.

In de workshop “Oog voor (on)veiligheid“ neemt instructeur Ron je mee in de gedachtewereld van daders. Hoe plant iemand zijn misdaden en hoe is dat zichtbaar in zijn gedrag? En wat kun jij doen als je dergelijk gedrag herkent?

Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail cursusenco@vanhoutenenco.nl. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl

advertentie
advertentie