Het koor oefent in Theater Aan de Slinger
Het koor oefent in Theater Aan de Slinger TS

De Zingende Vuurtoren mag weer zingen

22 augustus 2021 om 08:00 Overig

HOUTEN Gelukkig! Eindelijk heeft het kabinet zangkoren groen licht gegeven. Na anderhalf jaar start het Nederlandstalig gemengd koor De Zingende Vuurtoren op 1 september weer met de repetities. Dit alles onder de enthousiaste leiding van de inspirerende dirigent Tom Ruyfrok.

Het koor bestaat uit 55 enthousiaste leden vanaf 50 jaar, met een bezielend combo van vijf man sterk. De repetities vinden plaats in de JTZ-zaal in Theater Aan de Slinger op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Uiteraard met pauze om weer even op adem te komen.

Naast de repetities zetten ze met heel veel plezier een supergezellig optreden neer bijvoorbeeld in verzorgingshuizen of buurt-/dorpshuizen. Ze verleiden het publiek om mee te zingen, zodat het één groot feest is.

Het koor is op zoek naar nieuwe leden; vooral mannen zijn zeer welkom. Wilt u meer informatie, kijk dan op de website van de zingende vuurtoren www.dezingendevuurtoren.nl Ook kunt u contact opnemen met gastvrouw Anneke van Dijk. Zij ontvangt u graag en maakt u verder wegwijs. tel. 06-13 681 904.

advertentie
advertentie