Het echtpaar krijgt de felicitaties van burgemeester Isabella
Het echtpaar krijgt de felicitaties van burgemeester Isabella Wendy Vink

Theo en Wil Vink vieren hun 60 jarig huwelijk

13 augustus 2021 om 11:23 Overig

HOUTEN Woensdag 11 augustus vierden Theo en Wil Vink hun 60 jarig huwelijk. Burgemeester Isabella kwam het echtpaar feliciteren. Het echtpaar woont al langer in Houten, sinds 1 juni wonen ze in ‘De Gordel van Smaragd’. Het fijne complex met veel faciliteiten bevalt hen zeer. Het prachtige uitzicht, op de gracht van Castellum, en het sociale aspect van deze woonvorm spreken erg aan. Ter gelegenheid van hun jublileum werd er koffie gedronken met de burgemeester in de hal met de nieuwe ‘buren’. Een mooi taartje erbij met een prentje uit 1961 erop en vele mooie bloemen, het was een gezellig samenzijn. 

‘s Middags was er feest met kinderen en kleinkinderen en verdere familie, een “high tea“ maakte de feestelijke, zonnige de dag compleet.

Theo is geboren in 1938 in Amsterdam. Ook Wil is daar geboren, in 1939. Ze hebben elkaar daar ook ontmoet en van het één volgde het ander. Ze trouwden op 11 augustus 1961, ook in Apeldoorn. Theo heeft gewerkt als militair, bij de marine en de luchtmacht. Wil was verkoopster in een drogisterij en werkte later op een middelbare school. 

Het echtpaar kreeg een dochter en twee zoons. Het echtpaar heeft op veel verschillende plaatsen gewoond, vanwege het werk van Theo bij de luchtmacht. Ze woonden onder andere in Duitsland, Nieuw Millingen, Zeist en Soesterberg. Nu hun pensioen kwamen ze naar Houten waar hun dochter woont. 

Theo’s grote hobby is schilderen, hij exposeert af en toe. In hun nieuwe appartement is er fijn licht en ruimte hiervoor. 

Een taartje met een afbeelding van  een bruidsfoto erop
advertentie
advertentie