Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat zijn veelgebruikte reclame producten in Utrecht?

26 juli 2021 om 13:17 Partnercontent

Er zijn natuurlijk oneindig veel manieren waarmee je reclame kan maken. Tegenwoordig vindt veel reclame online plaats, maar nog niet alle reclame is naar online verschoven! Vroeger, toen er nog geen online was, werd de reclame offline uitgevoerd. Tot niet zo lang geleden was dat nog het geval, maar dat is omgeslagen. Zeker na de coronapandemie, waarin offline reclame niet effectief was, is de online reclame onwijs toegenomen. 

Maar dit betekent niet dat het volledig afgelopen is met de offline reclame, integendeel zelfs. Deze zelfde corona pandemie heeft klanten doen beseffen dat er grote behoefte is aan fysieke reclame. Dat is natuurlijk een lange tijd niet mogelijk geweest, waardoor deze behoefte duidelijk naar voren is gekomen. Om je te focussen op offline reclame, moet je helder je publiek gedefinieerd hebben en daarbij producten zoeken die goed aansluiten. Hieronder wordt een aantal voorbeelden gegeven van producten die vaak worden gebruikt als offline reclame producten en die ook effectief zijn gebleken.

Wat kom je veel tegen?

Er zijn verschillende producten die je vaak tegenkomt en die dus ook effectief blijken te zijn. Zo zie je vaak dat bedrijven stickers, flyers en pennen bedrukken. Bedrijven gaan vaak voor pennen omdat je deze in grote aantallen kunt bestellen en relatief weinig kosten. Daarnaast is er een grote keuze uit verschillende soorten pennen, dus iedereen kan wel pennen vinden die bij hem of haar passen. Je kunt pennen ook nog eens op veel plekken bedrukken met je eigen logo, namelijk niet alleen op de houder, maar ook vaak op de clip.

Welke signing wordt veel gebruikt?

Laten we beginnen met wat signing eigenlijk is. Signing staat voor alle grote doeken, platen en andere materialen die bedrukt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan spandoeken, banners, vlaggen en reclameborden. Reclameborden kom je in allerlei maten en materiaalsoorten tegen, ook hier dus weer genoeg keus voor iedereen! Er zijn veel verschillende toepassingen voor signing, zo kun je het bijvoorbeeld ook gebruiken tekst op je gebouw. Door de grootte is een reclamebord maken een goed idee, omdat bijna iedereen dit direct ziet. Als je door de winkelstraat in Utrecht loopt, zul je overal verschillende voorbeelden zien van reclameborden.

Deze volledig gepersonaliseerde producten worden veel gebruikt als reclameproducten in Utrecht. Dit zijn dus goede ideeën om te gebruiken als je een optimale combinatie van online en offline wilt creëren. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten mogelijk die je kunt gebruiken als reclame, maar dit is in ieder geval een begin voor een startend bedrijf.

advertentie
advertentie