Koorleden achter de djembés
Koorleden achter de djembés Kim Roetert

Einde van een bijzonder corona-/koorjaar

23 juli 2021 om 16:31 Lokaal Deel je nieuws

Pop- en musicalkoor Tutti Frutti sloot onlangs het afgelopen seizoen af op ritmische wijze. Aangezien samen zingen nog niet paste binnen de geldende Corona-maatregelen, organiseerden de leden een muzikale djembé-sessie onder leiding van Hein Oxenaar in de buitenlucht, afgesloten met een gezellige borrel.

Het afgelopen jaar wist het koor op bijzondere wijze toch een manier te vinden om samen te blijven zingen, namelijk geheel online. De leden maakten zich gezamenlijk een nieuwe app (Jamulus) eigen, kregen allemaal een goede koptelefoon met microfoon en waren zo in staat om toch te blijven zingen.

Natuurlijk gaat er niets boven het échte samen zingen, dus verheugen de leden zich erop om op donderdagavond 26 augustus om 20 uur in Dorpshuis Tricht weer te starten met een gezamenlijke koorrepetitie in levenden lijve, uiteraard mits de maatregelen omtrent Corona dit toelaten.

Er is nog plaats voor nieuwe leden! Wil je het nieuwe seizoen muzikaal beginnen? Kijk dan op www.tuttifruttizingt.net of neem contact op met Marian (06-37316230) om een keer te komen kijken, luisteren en meezingen natuurlijk.

Vanaf medio oktober wordt er, als het toegestaan is, een leuk project van een maand of vier gestart dat zal worden afgesloten met een spetterend optreden. Iedereen die het leuk vindt om te zingen, is van harte welkom. Houd de verdere berichtgeving en onze website in de gaten!

advertentie
advertentie