De Houtense Spelen gaan van start
De Houtense Spelen gaan van start Houtense Spelen

24 juli: opening van de Houtense Spelen in The Dome

11 juli 2021 om 15:53 Activiteiten

HOUTEN Op zaterdag 24 juli om 19.00 kan iedereen de officiële opening volgen via de live stream van Omroep Houten: www.omroephouten.nl.

De opening is beslist het kijken waard! Eerst is er een ceremoniële opening en uitleg over het concept. Daarna volgt een spannende wedstrijd over een hindernisbaan met heel verschillende onderdelen. Voor de wijkvertegenwoordigers is dit de eerste gelegenheid om punten voor hun wijkteam bij elkaar te sprokkelen. De Houtense kinderburgemeester Sam van Maurik zal de hindernisbaan in gebruik stellen.

Daarnaast zal tijdens de opening meer bekend worden gemaakt over de komende activiteiten van de Spelen. Het volgende onderdeel staat gepland in september en is speciaal voor kinderen. Wát het is blijft nog even geheim.

Aan het eind van de opening zal een jaaronderdeel bekend worden gemaakt waar iedereen aan kan deelnemen: een fotowedstrijd waarbij elk seizoen een thema bekend zal worden gemaakt, deze zomer is het thema ‘beweging’. En volgende zomer, 2022, wordt met een expositie de winnaar bekend gemaakt. Zie het programma op de website www.houtensespelen.nl/programma/houten-in-beeld voor meer informatie.

De Houtense Spelen gaat nu echt van start! De organisatie nodigt iedereen uit om aan te sluiten bij het wijkteam en zaterdag 24 juli te zien hoe jouw wijkteam presteert tijdens het eerste onderdeel.

advertentie
advertentie