Pop-up camping
Pop-up camping Waalse Wetering

Vakantie voor mensen met een kleine beurs op Fort Werk aan de Waalse Wetering, Tull en ‘t Waal

13 juli 2021 om 11:28 Recreatie

HOUTEN ‘Samen de zomer delen op Fort Werk aan de Waalse Wetering’ is de slogan van een groep vrijwilligers die het plan heeft opgevat om voor mensen met een kleine beurs een mogelijkheid te bieden om vakantie te vieren. Voor mensen die zelf geen kampeerspullen hebben, zijn er zelfs kant-en-klaar tenten beschikbaar.

door Rina Knopper

Als je nog geen plannen hebt voor komende zomer dan is er een (beperkte) mogelijkheid om te kamperen op de pop-up community camping in Tull en ’t Waal. Het prachtige terrein leent zich uitstekend voor natuurrecreatie. Als je interesse hebt kan je je aanmelden, de kampeerperiode is van 19 juli t/m 11 augustus.

De pop up natuurcamping is voor tenten en dat is in de faciliteiten terug te zien. Er wordt een gezellig programma aangeboden met activiteiten, grotendeels verzorgd door vrijwilligers. Denk aan workshops en jamsessies, maar ook aan film-in-fort avonden en samen koken en of eten. En waar zeker ruimte is om zelf een activiteit te organiseren: er kan van alle en neem vooral je muziekinstrument mee voor bij het kampvuur.

Als je het leuk vindt om te helpen met opbouwen ben je vanaf 15 juli welkom, de afbouw duurt tot 15 augustus dat kan je ook aangeven op het inschrijfformulier.

Heb je interesse? Meld je dan aan met dit inschrijfformulier

advertentie
advertentie