Inzameling goederen voor Irak vindt hopelijk in het najaar plaats
Inzameling goederen voor Irak vindt hopelijk in het najaar plaats Houten helpt Irak

Houten helpt Irak

9 juli 2021 om 07:37 Maatschappelijk

HOUTEN Houten Helpt Irak wil - afhankelijk van wat op dat moment mogelijk is- dit jaar opnieuw een kledinginzamelingsactie houden. Dit ten behoeve voor mensen die in Irak in slechte omstandigheden in vluchtelingenkampen verblijven. Deze omstandigheden zullen helaas niet snel veranderen, en daarom zijn deze acties nog steeds hard nodig.  

Deze dankbare actie wordt al enkele jaren succesvol uitgevoerd, en dat heeft in Houten altijd tot mooie opbrengsten geleid. Om een idee te geven waar de mede door u ingezamelde kleding terecht komt, verwijst men  graag naar de website: houtenhelptirak.nl. Hierbij is ook een filmpje te zien, gemaakt ter gelegenheid van het 50e transport. De beelden spreken voor zich, en laten zien dat de inzamelingen uit Nederland goed terechtkomen en zeker gewaardeerd worden!


Hoewel het op dit moment dus niet geheel duidelijk is dat een inzameling gehouden kan worden, hoopt de organisatie toch op een mogelijkheid dit najaar. Om die reden vraagt men u alvast hier uw kleding voor te bewaren. Als bekend is of de actie door kan gaan, wordt het duidelijk gecommuniceerd.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie