Op het Plein in het Oude Dorp van Houten stond in 1955 nog een andere muziektent.
Op het Plein in het Oude Dorp van Houten stond in 1955 nog een andere muziektent. Omroep Houten

Omroep Houten zoekt meezingers voor documentaire

5 juli 2021 om 10:05 Activiteiten

HOUTEN Voor de muzikale ondersteuning van een documentaire-serie zoekt Omroep Houten enthousiaste zangers voor een eenmalig kort optreden. Dit vindt plaats op zondag 11 juli 2021, tussen 12:00 en 13:00 uur, op het Plein in het Oude Dorp. Het gaat om het eerste couplet van een door Jolien Kistemaker herschreven lied ‘Ons Dorp’, dat Wim Sonneveld ooit bekend maakte. Het lied is te vinden op YouTube onder de naam “Jolien Kistemaker bezingt haar Oude Dorp Houten”. Iedere Houtenees en Houtenaar die mee wil zingen wordt van harte uitgenodigd om naar het Plein te komen. Daar begint om 12 uur een korte zanginstructie en repetitie door Jenny van Huissteden van Theaterkoor Houten. Daarna gaan de camera’s draaien. Om 13:00 uur is het klaar.

Omroep Houten werkt op dit moment aan een documentaire-serie over het Plein in het Oude Dorp. Door gesprekken met onze oudste inwoners, historici en archeologen wordt de geschiedenis van ons populaire stadshart vastgelegd. Door de video-opnames te illustreren met historische beelden wil de omroep de geschiedenis van deze historische plek tot leven wekken. De serie wordt na de zomer uitgezonden bij Omroep Houten.
Neem gerust iemand mee als je zondag komt en laten we van heel Houten één groot koor maken. Meld je vooraf wel even aan bij Charles@omroephouten.nl.
Tot zondag 11 juli om 12 uur op het Plein

advertentie
advertentie