A.ROSE en Waltzburg
A.ROSE en Waltzburg Theater Aan de Slinger

Aan de Slinger: Officiële opening Buiten Spelen!

29 juni 2021 om 12:59 Muziek

HOUTEN In de zomer van 2021 gaat Theater Aan de Slinger buiten spelen. Muziek, theater en film op vijf locaties in Houten. De optredens vinden plaats in de weekenden, van 18 juni tot en met begin september. Als de maatregelen het toestaan natuurlijk. Maar juist daarom gaat het theater naar buiten, want daar kan meer!

De eerste twee weekenden van Buiten Spelen (18-19-20 juni en 25-26-27 juni) vinden binnen plaats, omdat evenementen buiten nog niet zijn toegestaan. ,,Buiten, binnen, het maakt ons niet meer uit, we mogen weer! We bieden u een zo fijn mogelijk bezoek tijdens Buiten Spelen, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. We plaatsen de stoelen op de locaties in tweetallen.”

In verband met een veilige inloop van het evenement dienen bezoekers er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn. ,,Bent u te laat, dan bestaat de kans dat we u niet meer kunnen toelaten indien dat voor de artiest te storend is. Er vindt in dit geval geen restitutie plaats.”

Bezoekers worden bij de ingang van de locatie ontvangen door een medewerker voor het corona-check gesprek en krijgen uitleg over het verloop van de avond.

Faciliteiten locaties
Op elke locatie zijn toiletten aanwezig, in de kersenboomgaard van boer Vernooij zijn dit Dixies. Alle locaties zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel, behalve Werk aan de Waalse Wetering en de kersenboomgaard van boer Vernooij.

Adressen locaties
Theaterplein Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22, Tull en ‘t Waal
Oude Dorp, Muziekkiosk Plein, Houten
Kersenboomgaard boer Vernooij, Beusichemseweg 32, ‘t Goy
Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten

Slecht weer scenario
Uitgangspunt is dat de (film)voorstellingen doorgaan, behalve als er gevaarlijke weersomstandigheden ontstaan.

Win 2 vrijkaarten voor het concert van A.ROSE & Waltzburg op zaterdag 3 juli aanvang 19.30 uur in de kersenboomgaard van boer Vernooij (Beusichemseweg 32 ‘t Goy), door een mailtje te sturen naar houtensnieuws@bdu.nl. De kaarten worden vooraf per e-mail toegestuurd.

Meer informatie over kaartverkoop Buiten Spelen is te vinden op www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie