FC Delta Sports daagt meiden uit te komen voetballen
FC Delta Sports daagt meiden uit te komen voetballen Delta Sports '95

FC Delta Sports ‘95 daagt meiden uit!!

29 juni 2021 om 11:50 Voetbal

HOUTEN Na ruim een jaar van coronabeperkingen mogen we het komende voetbalseizoen weer met volle kracht vooruit, zo ook de meiden/vrouwen afdeling van FC Delta Sports ’95. Voor het nieuwe seizoen is de vereniging op zoek naar meiden uit Houten in de leeftijdscategorieën 9 jaar (Onder 10) en 13-14 jaar (Onder 15) die graag een balletje komen trappen. Naast deze twee leeftijdscategorieën is er ook ruimte bij de meiden O17 (15-16 jaar).

FC Delta Sports ’95 is een vereniging die iedereen een plek wil bieden om op haar/zijn niveau te voetballen, te ontwikkelen en voetbalplezier te hebben. Het meiden/vrouwenvoetbal bij FC Delta Sports ’95 zit al jaren in de lift en is inmiddels in alle leeftijdscategorieën (O10 t/m O19 en Vrouwen (incl. 35+) vertegenwoordigd en met bijna 200 actief spelende leden de grootste meiden/vrouwen afdeling in Houten en omstreken. Dit vraagt ook om een verdere professionalisering van de organisatie. 

Het aankomende seizoen start Delta daarom met gediplomeerde trainers op de selectieteams in de bovenbouw en wordt er, met een nieuw Technisch Jeugdbeleidsplan onder de arm, verdere invulling gegeven aan ondersteuning en professionalisering in de onderbouw bij de meiden. Hierdoor kunnen we naast spelplezier, meiden ook ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Voor de technische staf is Delta Sports ‘95 nog op zoek naar een technisch coördinator bovenbouw (MO15 – VR) en er staat nog een positie open voor een ervaren assistent train(st)er voor ons VR1 elftal.

De vereniging roept alle meiden in Houten en omstreken op, die nu nog voor de lol een balletje trappen op pleintjes en voetbaltrapveldjes: Ga zo door en kom ook voetballen bij FC Delta Sports ‘95.

advertentie
advertentie