Christel van Hunnik vindt praten over de dood heel waardevol
Christel van Hunnik vindt praten over de dood heel waardevol Crystal Clear Coaching

Praten over de dood

21 juni 2021 om 07:33 Activiteiten

HOUTEN Christel van Hunnik gaat in Houten ‘Doodgewoon bijeenkomsten’ organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten, in een kleine groep, praat men over de dood. 

,,Doodgewoon is de titel van mijn missie om de dood meer bespreekbaar te maken. Praten over de dood zou wat mij betreft dus doodgewoon mogen zijn.
We zijn allemaal op weg naar de dood en toch hebben we het hier liever niet over, dat bevreemdt mij. Praten over de dood kan juist heel verbindend, verrijkend en waardevol zijn.”, zegt Van Hunnik. ,,Nu 7 jaar na het overlijden van mijn zoon ga ik van uit mijn coachpraktijk Crystal Clear Coaching mijn missie verder vormgeven door ‘Doodgewoon bijeenkomsten’ te organiseren. De eerste keer is met een kleine groep en staat in het teken van ‘verlies van iemand van wie je houdt’ “

Wil jij doodgewoon je verhaal vertellen en ben je geïnteresseerd in deelname? Je bent welkom op zaterdag 3 juli van 13.00 – 16.00 uur bij een mooie locatie in de omgeving van Houten. In verband met een beperkt aantal plekken (max 8 personen) wel graag eerst even aanmelden via info@crystalclearcoaching.nl of 06 28636790.

Meer informatie en de prijs voor deelname aan Doodgewoon is te vinden op de website https://crystalclearcoaching.nl/aanbod/doodgewoon/

advertentie
advertentie