Domino's heropent
Domino's heropent TS

Domino’s heropent winkel in Houten met speciale brandkast voor accu’s

19 juni 2021 om 08:33 Overig

HOUTEN Op donderdag 24 juni heropent Domino’s de deuren van haar winkel aan Het Rond in Houten. De winkel en bovenliggende woningen raakten vorig jaar flink beschadigd als gevolg van een accu die spontaan in brand vloog. Naast dat winkel is gerenoveerd, is er ook een speciale brandkast aanwezig waarin de accu’s worden opgeslagen. De winkel bezorgt uitsluitend met elektrische fietsen. De huidige locatie aan de Lange Schaft blijft open en is ook voorzien van een brandkast.

Franchisenemer Nico Kruijt is blij dat de winkel weer opengaat, maar begrijpt ook dat buurtbewoners vragen hebben. Hij licht toe: ,,We laten graag zien welke maatregelen we hebben genomen. Op dinsdag 22 juni nodigen we buurtbewoners uit voor een rondleiding in de winkel, waar we onder andere de brandkast kunnen laten zien. Daarnaast is er alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk te genieten van een stukje pizza.”

Speciale brandkasten Domino’s heeft veiligheid op nummer 1 staan en nam het voortouw om samen met verzekeraars en leveranciers een structurele oplossing te vinden om accu’s veilig op te slaan. De speciale brandkasten in Houten zijn onderdeel van een pilot en overeengekomen uit de gesprekken met de betreffende partijen. Naast Houten nemen tien andere vestigingen van de keten deel aan de pilot. In de speciale brandkasten wordt de stroomvoorziening geregeld. Bij een eventuele verhitting wordt de kast afgesloten en de betreffende accu gekoeld door een speciale blusser.

OPENINGSTIJDEN De winkel is van maandag t/m donderdag geopend tussen 16:00 – 22:30. Op vrijdag van 12:00 – 22:30 en op zaterdag en zondag tussen 16:00 – 22:30.

WINKEL AAN DE LANGE SCHAFT De winkel aan de Lange Schaft blijft open. Houten telt hiermee 2 vestigingen. Ook in deze vestiging is een brandkast aanwezig.

Domino's heropent
De brand bij Domino's pizza vorig jaar veroorzaakte veel schade aan de woningen boven de winkel
advertentie
advertentie